Vier de lancering van mijn nieuwe webshop! 15% korting op alle producten met de code "NIEUW"

Over ons

Ons team

Mies

De enthousiasteling achter Schoonheidsinstituut Mies. Mijn favoriete behandelingen? Alles wat we aanbieden, maar ik houd van afwisseling. Als ik ergens voor ga dan ga ik ervoor. Zo ben ik super fier om mijn kinderdroom elke dag opnieuw te mogen vervullen met fantastische mensen rondom mij & dat brengt me bij Griet.

Griet

Mijn rechterhand, een krak in haar vak. Haar favoriete behandelingen? Onze gelaatsverzorgingen. Of het nu een Hydrafacial of een klassieke verzorging van Maria Galland is, Griet zal je altijd helemaal in de watten leggen. Hoe omschrijf ik Griet? De goedlachse, toffe madame die altijd voor iedereen klaarstaat. Een echte meerwaarde voor ons instituut.

Chantal

Ik mag natuurlijk mijn mama niet vergeten. Voert geen behandelingen uit maar is onmisbaar in mijn team! Ikzelf ben niet zo van de cijfertjes, ik doe gewoon wat ik graag doe & ons mama ziet dat alles klopt. Daar ben ik haar heel dankbaar voor, ik noem haar ook wel eens onze “Mommyger”, mijne manager maar op de eerste plaats mijn fantastische mama.

Reviews

Nog een beetje overtuiging nodig? 

Lees wat anderen ervan vinden. 

Follow for more

Krijg je graag een melding wanneer je de beste deals kan doen? Volg me gerust op mijn socials en blijf op de hoogte van alle leuke acties.