Vier de lancering van mijn nieuwe webshop! 15% korting op alle producten met de code "NIEUW"

Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging met Maria Galland
Deze zalige en luxueuze behandeling hult de droge tot zeer droge huid in een perfecte, comfortabele verzorging. De huid is gevoed, uitgerust en gerevitaliseerd en wordt soepel, fluweelzacht en stralend mooi.
Verkwikt onmiddellijk de vermoeide huid en geeft haar een jeugdige, frisse uitstraling. De eerste rimpels worden verminderd en de teint oogt en voelt zijdezacht en egaal aan.
Lifting behandeling met een innovatieve sculpting massage die de huid onmiddellijk voller en steviger maakt. Rimpels worden verminderd en gezichtscontouren meer gedefinieerd.
Pure luxe voor uw huid, een combinatie van ultieme verzorging en volledige anti-aging verzorging. Stevigheid, minder rimpels, hydratie, voeding en een vitale uitstraling.
Vernieuwt onmiddellijk de rijpere huid door een combinatie van werkzame producten. De huid is soepeler, zichtbaar gladder, goed gevoed en straalt van schoonheid.
De huid wordt intensief gehydrateerd, voller, gerevitaliseerd en stralend. De huid is soepel, zacht en glad, heeft nieuwe energie gekregen en tekenen van vermoeidheid lijken verminderd.
Een specifieke oogbehandeling die rimpels opvult, de oogcontouren gladstrijkt en wallen en donkere kringen vermindert.
Een professionele behandeling voor gevoelige en reactieve huidtypen, die ontspannende en ontstressende bewegingen combineert.
Zuivert de huid grondig voor een heldere en gezond uitziende teint. Onzuiverheden, olie en toxines die de poriën verstoppen worden verwijderd zonder de huid te veel uit te drogen, waardoor deze zacht, fris en stralend wordt.
Mosaic Modeling Method
100 minuten, voor maximale efficiëntie en welzijn. Inclusief intensieve reiniging en revitaliserende massage.
90 minuten, voor de doeltreffendheid van de oorspronkelijke behandeling en welzijn. Inclusief ontspannende reiniging en revitaliserende massage.
65 minuten, voor een actief intermezzo. Inclusief de ontspannende reiniging.
Gelaatsverzorgingen met Circadia & dermaplaning
Deze verzorging zorgt voor een onmiddellijke verstrakking, lifting en versteviging van de huid, voor wie last heeft van huidveroudering en ⁣zonneschade.⁣
Exfolieert zacht en voedt de huid met antioxidanten, geschikt voor alle huidtypes, zeker voor de pigmentgevoelige huidjes die graag willen werken op hydratatie & anti age.
De eerste stap naar een heldere, gezonde huid. Donkere vlekken worden verbleekt en voorkomt de productie van melanine. Ideaal ter voorkoming en behandeling van pigmentatievlekken.
De Oxygen Rx Treatment is een ideale behandeling voor een onzuivere of vette huid. Door op een veilige manier zuurstof toe te voegen gaan we de oorzaak van acne tegenwerken. Daarnaast werkt hij ook vaatvernauwend en kalmerend bij spatadertjes en rosacea.
Deze behandeling bevat ook de Oxygen Rx treatment, we voegen hierbij nog een Cocoa enzyme Peel aan toe & een verzorgend masker op maat.
Bevat ook de Oxygen Rx treatment, aangevuld met het fantastische super berry masker. Tijdens deze behandeling focussen we op het aanpakken van acné, droge vale huid, pigmentatie & roodheid.
De ideale anti-age behandeling om een instant verhelderende & verstevigende huid te verkrijgen. Bevat ook de dermaplane treatment!
Last van een onzuivere huid? Dan is deze behandeling echt iets voor jou We gaan focussen op het zuiveren van de huid & het overtollige talg weg te nemen.
Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen door middel van een, speciaal voor dermaplaning ontworpen, steriel chirurgisch mesje verwijderd worden. Het is een manuele exfoliatie techniek en zorgt voor een zacht, soepele en stralende huid. Direct resultaat en geen downtime. Bovendien zorgt de behandeling voor een betere opname (tot60%) van huidverbeterende werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt.
Dit exclusieve systeem werd ontworpen door Dr. Pugliese om de optimale uitstraling van de huid te herstellen zonder de beschadiging of hersteltijd die je bij de reeds bestaande peeltechnieken hebt. Vooral de (erg) verouderende huid kan hier optimaal van profiteren. Ideaal voor wie de zonneschade en ouderdomsverschijnselen van de huid wil aanpakken. Minder invasief dan traditionele peelings. Mag maandelijks herhaald worden zonder risico. Wekt herstel van de huid op zonder schade te berokkenen aan de bovenste huidlagen Geen hersteltijd (rode huid, wondjes) zoals bij andere peelings
Het actieve ingrediënt blijft ook na de behandeling aanwezig op de huid en zorgt er zo voor dat het herstel blijft verder werken. Afzonderlijke behandelingen €125,00. Leuk om te doen in een kuurvorm. Hierbij doen we tijdens de eerste behandeling een Switch behandeling. Na 2 weken een onderhoudsbehandeling met de enzyme Peels om vervolgens na 2 weken opnieuw een Switch behandeling te doen. Dit voor €250,00 ipv €300,00.