Vier de lancering van mijn nieuwe webshop! 15% korting op alle producten met de code "NIEUW"
Wat is cryolipolyse?

Cryolipolyse is de droommethode wat betreft het verwijderen van vet. Cryolipolyse is een manier om vet te verwijderen door middel van koeling. Tijdens de cryolipolyse behandeling zal vet plaatselijk bevroren worden, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam weer zal verlaten. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Deze techniek met afwisselende koude en warmte therapie, maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder weefsel te beschadigen.

De behandeling

Cryolipolyse wordt ook wel FreezeSculpting genoemd. Tijdens de behandeling zal er een Cosbeau Antifreeze- Mask op het te behandelen gebied geplaatst worden, waarna de huid met een behandelkop vacuüm gezogen zal worden. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied warmt binnen enkele minuten op om de vetcellen los te maken waarna de gerichte koeling zal plaatsvinden. Dit kan binnen de eerste tien minuten van de behandeling koud aanvoelen maar dit gevoel zal snel weer verdwijnen. In slechts één uur kunnen tot maximaal vier lichaamslocaties een behandeling ondergaan.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De MedCos cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen, is deze cryolipolyse behandeling geschikt.

Hoeveel cryolipolyse behandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld zijn er 3 behandelingen nodig per zone.

De voordelen van de MedCos Cryolipolyse behandeling
  • Cryolipolyse is een pijnloze manier van vet verwijderen er zijn geen operaties nodig.
  • De MedCos behandeling is geheel pijnloos.
  • Het resultaat wordt al na een aantal behandelingen zichtbaar.
  • Op een gezonde en natuurlijke wijze afscheid nemen van vetcellen.
  • Afslanken waar u maar wilt.
Aanbod
1 plaatsing
2 plaatsingen
1 plaatsing
2 plaatsingen